Maria Charpentier

torsdag, april 24, 2008

De âttas gäng






Nâgra foton pâ de smâ underverken. Flisa är en mycket stolt och bra valpmamma. De smâ äter bra och verkar vara i mycket god form alla âtta. Dino tycker att livet mest är pest just nu, han har kvickt förstâtt att han inte längre är universums centrum....han hâller sig pâ behörigt avstând. Nu âtervänder jag till valplâdan för att njuta och beundra, vi hörs !

onsdag, april 23, 2008

Nu är dom här !

Valparna föddes i dag. Det blev 6 svarta hanar, 1 beige hane och 1 svart tik. Allt gick bra och valparna verkar pigga och krya. Flisa är vid gott mod och diar nu sina smâ. Givetvis är dom jättesöta de smâ underverken och bilder kommer snarast. Inte trodde vi att det skulle bli 8 stycken.....fortsättning följer.

lördag, april 05, 2008

VALPAR



Flisa och Dino väntar valpar i slutet av april, ca 26:e, om det stämmer med 63,5 dagars dräktighet. Skall bli bâde roligt och spännande, vi väntar med pirrig förväntan pâ de smâ "trollen". Flisas mage är redan ganska rund och Dino vet inte riktigt vad han har gjort och vad som är pâ gâng men de är fortfarande lika gulliga och kelar med varandra, ja, de visar verkligen ömhet gentemot varandra även om de givetvis kivas om mat, uppmärksamhet och leksaker som vanligt. I dag har vi gjort valplâdan sâ att Flisa fâr lite tid att bekanta sig med den och Dino lär sig att det är förbjudet omrâde för honom. Ja, ja, sâ det kan gâ, vi letar "perfekta" mattar och hussar till vâra smâ och är Ni intresserade sâ är det bara att höra av sig.
Mer valpnyheter kommer framöver.