Maria Charpentier

lördag, april 05, 2008

VALPARFlisa och Dino väntar valpar i slutet av april, ca 26:e, om det stämmer med 63,5 dagars dräktighet. Skall bli bâde roligt och spännande, vi väntar med pirrig förväntan pâ de smâ "trollen". Flisas mage är redan ganska rund och Dino vet inte riktigt vad han har gjort och vad som är pâ gâng men de är fortfarande lika gulliga och kelar med varandra, ja, de visar verkligen ömhet gentemot varandra även om de givetvis kivas om mat, uppmärksamhet och leksaker som vanligt. I dag har vi gjort valplâdan sâ att Flisa fâr lite tid att bekanta sig med den och Dino lär sig att det är förbjudet omrâde för honom. Ja, ja, sâ det kan gâ, vi letar "perfekta" mattar och hussar till vâra smâ och är Ni intresserade sâ är det bara att höra av sig.
Mer valpnyheter kommer framöver.

2 Comments:

 • At 9:00 em, Anonymous Anonym said…

  Jag utbrister i ett skånskt "Halledau" och Grattis till de blivande valparna. Jag följer händelseutvecklingen med spänning!! Hoppas ni hittar bra hussar och mattar till de små!
  Kram Lisbeth

   
 • At 3:06 em, Anonymous Anonym said…

  Grattis till de små liven! Hoppas mor Flisa sköter om dem väl och fadern håller sig på behörigt avstånd, till en början iaf. Ska bli roligt följa dem här, för visst skriver du väl på bloggen om dem? Bestämmer, ett måste!*s*
  Vi har underbart vårväder här nu, flera dagars strålande solsken, så härligt så. Ha det gott Maria.
  /Solveig

   

Skicka en kommentar

<< Home