Maria Charpentier

fredag, maj 02, 2008

Valparna 10 dagar

Nu är de 10 dagar de smâ och de växer sâ det knakar. Flisa har tydligen gott om mat till dem fastän de är mânga. Frid och fröjd i valplâdan, de är otroligt gulliga och vi kan inte se oss mätta pâ dem. Det gâr lite längre mellan mâltidena nu sâ Flisa hinner lämna valplâdan och njuta av vârsolen pâ förstutrappan, följa med pâ liten promenad och sova en stund i soffan framför TV:n. Dino är pâ gott humör igen och tittar gärna nyfiket, om än pâ avstând.
Nu väntar vi pâ att de skall öppna ögonen sâ vi fâr lära känna dem ordentligt.
Sina namn, Adam, Milô, Enzo, Fred, Felix, Sami, Shirley och Moïse (Moses pâ svenska), har de fâtt efterhand som de dykt upp som passande till var och en av dem.
Voff, voff tills nästa gâng...

1 Comments:

  • At 8:37 fm, Anonymous Anonym said…

    Vad kul du lägger ut lite foto här på bloggen. Själv har det utökats här hemma också med hundar! Dock ej någon valp, utan en 9 månaders hane som kallas Cezar. Sedan passar jag Mysco också fram till 17 maj, 9 mån. även han, men de 2 ungtupparna kommer bra överens än så länge iaf. Lagt in lite nya foto på hemsidan. www.borgarmarkenspumi.se
    Nu öppnar de ögonen nä rsom helst antagligen Flisan o Dinos små underverk. Ha det så gott alla. Pst; vi har fått sommarvärme här nu, så härligt så.
    /Solveig

     

Skicka en kommentar

<< Home