Maria Charpentier

måndag, december 04, 2006

CevennernaVarit på besök i Mende i helgen, följt slingriga vägar genom Cevennerna, tar ca 3 timmar att köra 15 mil och det är visst lite jobbigt men ack så vackert. Regn på vägen dit och sol på vägen hem. Skogspromenader i barrskog, plockat mossa till adventsljusen och så har Flisa skuttat i lera - jättekul. Blev dusch med trädgårdsslang därefter.
Bifogade bilder är tagna i oktober i år under en annan utflykt genom Cevennerna till Mont Aigoual, högsta punkten i denna bergskedja, då plockade vi kastanjer som sedan rostades i ugn och smakade mycket gott.

Måndag i dag och mulet. Tillbaka till lektionena hos AFPA efter praktik på dagis. Återstår tre veckor nu innan examen - certificate competence professionnel, petite enfance - det låter väl något ? Inte så märkvärdigt som det låter men kunskaper tynger ju aldrig.

Ha dè !

2 Comments:

 • At 8:09 em, Anonymous Anonym said…

  Wow, vilken natur! Inte alls avundsjuk på dig, inte alls... Jätteskoj att prata med dig idag, jag hoppas att vi snart hörs igen!

   
 • At 9:24 fm, Anonymous Anonym said…

  wow, vilken fantastisk natur! och rostade kastanjer, det låter ju kalas! klart man som linda blir avis... (: tja, fast en lerig hund kan jag allt fixa här i skåne också! *haha*

  ha det finfint och hälsa flisa!

   

Skicka en kommentar

<< Home