Maria Charpentier

fredag, juni 13, 2008

Veckans nyheterI gâr var det veterinärbesök för vaccinering och besiktning. Alla valparna i perfekt kondition, mycket fina valpar sa han ! Vi är mycket stolta över hela kullen som alla är friska, nyfikna och mycket sociala.


Fyra stycken har redan fâtt familjer: Adam flyttar pâ onsdag till ett ungt par i villa med inhägnad trädgârd, bara 5 km härifrân sâ vi kan ses dâ och dâ.
Shirley flyttar i slutet av nästa vecka till en kollega till Tom, skogstekniker , som bor lângt ut pâ landet pâ avstyckad gârd. Där finns redan tre hundar, tvâ jakthundar som bor i hundgârd samt en foxterrierhane som bor inne pâ egen soffa som han nu skall dela med Shirley.
Enzo skall flytta till Ganges !! till en familj men en pojke pâ 6 âr. Det passar honom bra för han är mycket kelen, precis som Dino, och vill gärna sova i knäet. Dessutom är han robust och orädd och han säger ifrân när det inte passar.
Fred skall stanna här till början av juli dâ hans nya matte avslutat sin praktik, lantbruk med inriktning pâ kor ! Hussen arbetar ocksâ inom lantbruk pâ sina föräldrars gârd. Passar Fred bra, han blir säkert en excellent kovallare, precis vad vi tänkt om honom redan innan han blev tingad av dem.
Âterstâr Felix, Sami och Milô där vi har âtminstone en ev familj, pensionerat par som lämnar besked pâ mândag. Sen fâr vi se om det blir nâgon kvar som stannar hos oss....
I dag skiner solen pâ oss, valparna gâr nu själva ut, upp och ner för trappan, och leker i gröngräset. Ha en skön helg alla !

2 Comments:

 • At 4:11 em, Anonymous Anonym said…

  Hej Maria. Så de flesta har redan hem, skönt det. Men jag tror allt en stannr hos er också! Tyvärr har vi haft brand här i Åsa igen. Men på andra sidan vägen, mot skogen till. Nu är den under kontroll. Inget regn att prata om här. Kom en liten skur imorse men nu lyser solen stort o varmt igen. Gjort en ny hemsida till mig! Tog sådan tid uppdatera den andra och fick ju alltid be om hjälp till den. Den här är på
  http://www.123minsida.se/Borgarmarkens-Pumi
  Ni får må så gott alla.
  Hälsningar Solveig

   
 • At 6:54 em, Anonymous Anonym said…

  Skönt att ni har hittat hem till många av dem! Håller tummarna att de andra valparna också får bra hem!
  kram, linda

   

Skicka en kommentar

<< Home