Maria Charpentier

torsdag, februari 19, 2009

Bättre och bättre dag för dag... och hundarna trivs !
Vâra smâ vovvar stortrivs i sin nya trädgârd, 2060 m2 där de kan röra sig fritt, sniffa, gräva, skälla pâ grannarna eller varför inte bara ligga stilla och njuta i solen. De är ute mest hela tiden och
sen sover de gott och snarkar hela natten.

Helgen som gick blev det "hâl i väggen" och det var inte sâ enkelt som vi trodde. Men med duktiga arbetare sâ gick det bra. Jag har vinterlov och stannade nâgra dagar extra och mâlade alla dörrkarmar, runt fönster och garderober, sâ nu är det klart att börja tapetsera nästa helg.


1 Comments:

  • At 10:09 em, Anonymous Anonym said…

    Hej Maria, vilket jobb! Det verkar bli så fint och altanen kan man bara drömma om hur härligt det blir till våren och sommaren.
    Vi (Mats o jag) har sålt huset i Staffanstorp i september(vilket var i grevens tid innan marknaden var stendöd) och flyttat till Steglitsvägen (på väster) i Lund. Vi var inte lika arbetsamma som ni utan hade hjälp med att fixa golv och väggar. Badrumemn var redan åtgärdade eftersom man bytt stammar i alla hus. Vi njuter av att slippa ha ångest för varmvattenberedare, kitta fönster, vindskivor,trädgård som förfaller och lever nu "la dolce vita"! Underbart.Går på bio, cyklar till allt, tar en öl, äter ute ibland osv. Rasmus 28 år och Maria 26 år har accepterat förändringen med viss sorg förstås, barndomshemmet är alltid speciellt. Vi har dock inte tillräckligt med pengar just nu för att köpa en ny bil som håller hela vägen till underbara Frankrike, men till nästa år.... Ha ett riktigt gott liv med fästman och hundar och lycka till med renoveringen.
    Kram Madeleine (Lindberg)

     

Skicka en kommentar

<< Home