Maria Charpentier

tisdag, oktober 21, 2008

Hösten är här

Länge sen sist. Sommarlovet är slut och skolan i full gâng igen. Snart höstlov och det skall bli skönt. Hösten är kommen sedan ett bra tag och vi har t o m haft nâgra frostnätter, dock för tillfället ganska varmt och skönt och vi njuter av den vackra naturen sâ länge det varar. Muntligt besked om jobb i Montpellier till vâren för Toms del och vi har börjat titta pâ hus i regionen. Fortsättning följer.....
I helgen var vi i Ganges, tittade pâ hus i Laroque, hälsade pâ Gebo och hans djur i St Bauzille de Putois och övernattade sen hos Marie-Claude och Jean-Paul i Avéze. Helgen bjöd pâ pick-nick i strâlande hett solsken, liksom förmiddagskaffe i soliga Ganges. Helgen dessförinnan var vi i Manosque, Provence och hälsade pâ Marc och Brigitte, njöt och svettades i sommarvärmen samt beundrade deras 70! olivträd. F ö inga nyheter att förmedla, vi mâr alla bra och tillvaron lunkar vidare. Ha en skön höst alla !

1 Comments:

  • At 11:11 em, Anonymous Anonym said…

    Vilket härligt kort på alla 3 hundarna liggandes i trappan. Det finns tydligen en uppf. i Frankrike på Pumi. ? Flera Pumisar i Frankrike. Nästa gång om du tar en kull leta upp en Pumi hane! Då kan jag ta en valp efter Flisan!

    /Solveig

     

Skicka en kommentar

<< Home